Köhler Jan Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2020 Dobrý den, předem upozorňuji, že jsem naprostý laik co se konzolí týče zakoupil jsem si PS4 slim a zaregistroval se, abych mohl stahovat hry on line. Můj dotaz zní: Je možné, že mi odchází pravidelně z účtu platba 350,-Kč i když vůbec žádnou hru nestáhnu? Prosím o radu jestli to jde nějak zrušit. Děkuji. Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 18, 2020 No nejspíš si při přihlášení a registraci zatrhnul nějakou službu a za tu platíš, nejdříve zjisti za co vlastně platíš a pak si službu odhlaš. Buď to udělej přes webový prohlížeč na PC mebo to možná půjde i přes konzoli, ale netuším, nemám PS4 ale Xbox a tam jdeou předplatné normálně zrušit. Koukni sem https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-cancel-a-service-subscription/ Citovat
Otázka
Köhler Jan
Dobrý den,
předem upozorňuji, že jsem naprostý laik co se konzolí týče
zakoupil jsem si PS4 slim a zaregistroval se, abych mohl stahovat hry on line.
Můj dotaz zní: Je možné, že mi odchází pravidelně z účtu platba 350,-Kč i když vůbec žádnou hru nestáhnu? Prosím o radu jestli to jde nějak zrušit.
Děkuji.
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.