Stendly2 Odesláno Srpen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2020 Zdravím mám problém s inštaláciou hry Evil Within 2. Jednotku mi nainštalovalo v pohode. Dvojka sa nainštaluje, ale po jej spustení sa začne video, ukáže sa upozornenie vo viacerých jazykoch a hru vyhodi do menu všetkých hier. Stalo sa mi to už s jedným CD, ktoré som reklamoval, reklamáciu uznali a kúpil som nové a tá istá chyba. Takže či nahodou nie je potrebné niečo nastaviť na xboxe. Ďakujem za každú radu. Stendly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 6, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2020 jiné hry to nedělaj? co reklamace xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stendly2 Odesláno Srpen 6, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2020 nie iné hry idú v pohode, je problém len s touto hrou. Skúšal som už dve CD a ten istý problém. Takže problém bude v xbox one. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stendly2 Odesláno Srpen 7, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2020 Hra už ide. Funguje len vtedy ak je xbox offline/ resp nie je pripojený na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2020 hra je celkem zabugovana. kdyz jsem hral na nejtezsi obtiznost a mas jen 4 savy na celou hru a padne to po 2hodinach hrani tak je to suxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.