Morf91 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Cus koupil jsem si nove PS3 doma jsem hral normalne na scrat a u kamose na HDMi kabel kdys jsem to vzal z5 domu na Scrat uz mi to nejde muze mi nekdo prosim porad ???:?:?:?:?:?:?:?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Zapni konzoli tlacítkem a podrz ho do zapipani, resetuje se tím nastavení AV. po uvolneni by ti mel nabehnout průvodce nastavenim AV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morf91 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 moc moc moc moc diks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LUKY7 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 mam pododobný případ a zkoušel sem držet tlačítko a pořád je černá obrazovka....když sem PS3 přenášel tak v něm byl disk (jestli to ma nakej vyznam)....předem dekuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Připoj klasicky PS3 k TV, a podrž to tlačítko, dokud nezapípá, pak nastav obraz je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LUKY7 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jenže ono nic nepípá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 A držíž tlačítko power na konzoli, nebo PS na ovladači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LUKY7 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak už to fachá asi na patej pokus :) diky Legione Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Jo, neni zač :D Musíš to držet cca 20 sekund (jestli se nepletu) Můžeš dát "thank" jestli chceš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Morf91
Cus koupil jsem si nove PS3 doma jsem hral normalne na scrat a u kamose na HDMi kabel kdys jsem to vzal z5 domu na Scrat uz mi to nejde muze mi nekdo prosim porad ???:?:?:?:?:?:?:?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.