Cera8 Odesláno Říjen 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 Prosiim.. nevite nekdo, co je chyba SU-41766-4 ?? nejde mi se prihlasit k uctu, nemuzu ani otevrit profil.. pokazde, co se chci na neco prihlasit, napise mi to tuto chybu.. diky za veskere nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 Ahoj, Dělá to i na webu přes PC, nebo jenom na PS4ce? Zkus natvrdo vypnout a zapnout PS4ku - vypnout, vytáhnout ze zásuvky, počkat 30 sekund a zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cera8 Odesláno Říjen 8, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2020 Ahoj.. Zkoušel jsem všechno možný :/ Dělá jen na PS4ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cera8
Prosiim.. nevite nekdo, co je chyba SU-41766-4 ??
nejde mi se prihlasit k uctu, nemuzu ani otevrit profil.. pokazde, co se chci na neco prihlasit, napise mi to tuto chybu..
diky za veskere nazory
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.