Filip.pistej Odesláno Říjen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Umí někdo zaregistrovat ultimate kód na Xboxu co je pro Turecko? Prý to jde ale musí se něco změnit a já nevím co. Díky Pišta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2020 Stáhni si a Zapni VPNku s tim, že vybereš Turecko Že máš Tureckou IP adresu si ověříš lehce třeba tady https://whatismyipaddress.com/ Otevři si Microsoft stránku, kde se přihlásíš pod svým účtem. Klasika xbox.com Úplně dole v levo je ikonka zeměkoule, kde se přepneš z ČR na Turecko No a pak jen zadej kód co máš a hotovo. Já to dělal nedávno s Goldem a na mobilu s Androidem, stáhl jsem si z Google Play apku VPN.lat je free a myslím že umí i Turecko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filip.pistej
Umí někdo zaregistrovat ultimate kód na Xboxu co je pro Turecko? Prý to jde ale musí se něco změnit a já nevím co. Díky Pišta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.