ku.char Odesláno Listopad 1, 2020 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2020 Ahoj, nasdílel jsem s fellou účet, aktivoval ho na svém PS4 jako Primární a dostal přístup k jeho hrám v Library. JENŽE: vidím jen některé hry. Poslední hry, co má ze Store se mi v library neukazují, byť jeho dřívější hry ano. Nechal bych to být, ale účet nměl nasdílený ještě s někým jiným předtím a ten měl přístup normálně ke všemu. Kamarád hry v mí knihovničce vidí bez problému. Jediné v čem je rozdíl je, že oba měli PSPro, zatímco já rachtám na původním. Ale to by nemělo dělat žádnej rozdíl podle mě. Když někoho něco napadne, budu vděčný. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2020 a kdyz zajdes do store, vidis je jako koupene? parkrat se mi to stalo take a stahl jsem to primo ze store Citovat
0 ku.char Odesláno Listopad 1, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2020 Před hodinou, mirai_trunks napsal: a kdyz zajdes do store, vidis je jako koupene? parkrat se mi to stalo take a stahl jsem to primo ze store Bohužel ani to ne. Vidím tam přesně ty kusy, které vidím i v library. Ostatní se zobrazuje klasicky s cenovkou. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2020 Zkus pres web jeste. ku.char reagoval na 1 Citovat
0 ku.char Odesláno Listopad 1, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2020 Před hodinou, mirai_trunks napsal: Zkus pres web jeste. Paráda! přes web šlo zapnout stahování a na PS se pak už objevilo jako probíhající. Díky mnohokrát Citovat
Otázka
ku.char
Ahoj, nasdílel jsem s fellou účet, aktivoval ho na svém PS4 jako Primární a dostal přístup k jeho hrám v Library.
JENŽE: vidím jen některé hry. Poslední hry, co má ze Store se mi v library neukazují, byť jeho dřívější hry ano.
Nechal bych to být, ale účet nměl nasdílený ještě s někým jiným předtím a ten měl přístup normálně ke všemu.
Kamarád hry v mí knihovničce vidí bez problému.
Jediné v čem je rozdíl je, že oba měli PSPro, zatímco já rachtám na původním. Ale to by nemělo dělat žádnej rozdíl podle mě.
Když někoho něco napadne, budu vděčný.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.