Zdenek.5823 Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Zdravim pri registraci ps4 jsem ze zaregistroval přes email vse ok. Jakmile se chci přihlásit do Playstation Network a chci zadat svoje Online ID nejde žádná varianta porad ukazuje vykřičník ze je něco špatně. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Toorop Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Kdyz se registrujes...neprisel ti na email potvrzovaci email od sony co mas potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zdenek.5823 Odesláno Listopad 21, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Přišel ten jsem potvrdil ale porad nic. Ukazuje to chybu jako by uz ID bylo zadane ale zadával jsem takové kombinace ID ze těžko ma nekdo stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Toorop Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 tak jedine podpora v pondeli, zavolat tam a nebo novy ucet si zalozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 21, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 kdyztak dej obrazek. posledne jsem resil neco podobneho, tak kamos misto login a zadavani online id dal skip a zadabal email jako jmeno pro host ucet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zdenek.5823 Odesláno Listopad 23, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Přišel ten jsem potvrdil ale porad nic. Ukazuje to chybu jako by uz ID bylo zadane ale zadával jsem takové kombinace ID ze těžko ma nekdo stejne Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fogzila Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Mám podobný problém, ja akurát ani email neoverujem len zadám email heslo ktoré schváli potom avatar a ID... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zdenek.5823
Zdravim pri registraci ps4 jsem ze zaregistroval přes email vse ok.
Jakmile se chci přihlásit do Playstation Network a chci zadat svoje Online ID nejde žádná varianta porad ukazuje vykřičník ze je něco špatně. Nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.