Jozin Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 Ahoj všichni kolegové Založil jsem nové téma protože, nechci zasírat to předchozí, to bych nebyl já kdybych neměl problém... nechal jsem si posílit k novému Xboxu internet (stávající poskytovatel jen silnější tarif) a s tím i nový modem (TP LINK Archer C6). Forza Horizon 4 mě začala dělat problémy, že vůbec nenachází žádné relace... při nastavení sítě v Xboxu to má problém s NAT. Buď je NAT zdvojený, to nejde vůbec, nebo při vypnutí UPnP sice není zdvojený, ale je přísný a já ho potřebuji mít open... Vypadá to jako kdyby bylo v cestě dva routery oba mají NAT A oba routují, v routeru jsem zkoušel dělat bridge, potom ho zkusit jako AP, všechny možné návody, protože na internetu toho je spousta a nejsem sám, ale vůbec nic nezabírá, není tady nějaký ajťák nebo nestalo se to někomu prosím? Na Xboxu jsem zkoušel natvrdo nastavit IP adresu masku i bránu a pak to do routeru dát do DMZ, aby byl úplně mimo NAT, ale stejně píše že je dvojitý NAT, což se zdá skoro jakoby nesmysl... díky Joža Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Prosinec 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2020 Můžete někdo příležitostně mrknout, jaký máte v XsX NAT? Přísný, mírný, otevřený prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2020 Zkus mrknout tady https://support.xbox.com/cs-CZ/help/hardware-network/connect-network/xbox-one-nat-error Ale myslím že se to kdysi tady řešilo a dotyčný musel kontaktovat svého poskytovatele aby měl NAT Open Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Prosinec 21, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 Ahoj. Tak vyřešeno až veřejnou IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.