Erik66 Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2020 Lidi, prosím Vás, nevíte jak stáhnout na Xbox one češtinu pro Mafia definitiv edition, díky Erik Citovat
0 liborpoulik Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2020 kde jsi hru kupoval ? Jinak se čeština stáhne jako update po připojení k internetu. Citovat
0 Erik66 Odesláno Prosinec 26, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2020 Koupil jsem to v Planeo Elektro, připojení k netu mám a pořád nic tak uvidím snad to klapne diky Citovat
0 liborpoulik Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2020 No tak, ale ten update by se ti měl stáhnout sám už při instalaci, maximálně najeď na hru, stiskni options a dej vyhledat update, pokud se ti nestáhnul. Nic víc se udělat nedá. Citovat
0 Erik66 Odesláno Prosinec 26, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2020 Tak konečně, po odinstalování a naistalovani jsem mi konečně podařilo stahnout update a už to šlape, děkuji děkuji Citovat
Otázka
Erik66
Lidi, prosím Vás, nevíte jak stáhnout na Xbox one češtinu pro Mafia definitiv edition, díky Erik
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.