solary81 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Caute dostal som ponuku vymenint wiicko za psp 2004.Podla vas sa to oplati? Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ty más wii nebo psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ja mam wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 máš PM :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 co je to pm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 totoz ja mam wiicko len tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Aha.. soukromou zprávu, jen jsem si říkal že když přemýšlíš o výměně za to psp tak jsem ti poslal zprávu na výměnu za moje jen náhodou kdyby jsi chtěl, nahoře (tady na forum) máš upozornění že ti přišla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.