Denisa Odesláno Leden 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2021 ahojte, prosím poradíte mi někdo. Stáhla jsem si hru worms collection a když ji chci spustit (máme x box 360) tak všechno přestane blikat a xbox se do pár sekund vypne. Poradíte mi co s tím? Už ji mam 2x vždy odjinud a dělá to stejný problém. Jiné hry fungujou bez problému. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 1, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2021 Zřejmě máš RGH úpravu podle toho "stáhla"? Stačilo použít Hledat zde na fóru a měla by jsi odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denisa Odesláno Leden 7, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 ahoj dekuji za radu. omlouvám se jsem tu nová a i přesto jsem prvně hledala. Jen se tady moc neorientuju ještě tak když jsem nenašla zeptala jsem se. A moc děkuji za radu zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 7, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 V pohodě, nic se neděje, on Xbox 360 a RGH je "stará" konzole a i úprava, tudíž co bylo napsáno několik let zpět platí i dnes To je klasický problém že vydají na DVD kolekci XBLA her, a tudíž je třeba ty hry zvlášť vyextrahovat a nakopírovat do adresáře /16 nul/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.