kakamil76 Odesláno Leden 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2021 Ahoj, mám problémy se sluchátky, když je zapojením jackem do ovladače. Mám dva ovladače a dvoje funkční nová sluchátka, ale ani jedna kombinace mi nejde. Není to v nějakém nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 5, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2021 No koukni se do Nastavení zvuku, možná máš zeslabené sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakamil76 Odesláno Leden 5, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2021 SUPER. Bylo to tím. Netušil jsem, že ještě musím něco měnit v nastavení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakamil76
Ahoj, mám problémy se sluchátky, když je zapojením jackem do ovladače. Mám dva ovladače a dvoje funkční nová sluchátka, ale ani jedna kombinace mi nejde. Není to v nějakém nastavení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.