Saramys Odesláno Leden 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 Dobrý den, koupila jsem si volant SPEED LINK 4in1 Power Feedback Racing Wheel ( SL-6698-SBK-A) a za každou cenu mi nejde připojit k Xbox 360. Nemohl by mi prosím někdo poradit jak ho připojit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 6, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 No popravde. xbox 360 je konzole z roku 2005. Tenhle volant je tedy mozna o neco aktualnejsi ale rozhodne nebude kompatiblini. ps2 je rok 2000 xbox je 2001 hamecube je 2001 a win xp je take 2001 doporucuji budto zakoupit meco ztoho nebo vysrotovati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saramys
Dobrý den, koupila jsem si volant SPEED LINK 4in1 Power Feedback Racing Wheel ( SL-6698-SBK-A) a za každou cenu mi nejde připojit k Xbox 360. Nemohl by mi prosím někdo poradit jak ho připojit? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.