danwolf2711 Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Ahojda, zakoupil jsem si hru v PS Store, ale nevím kam se mi hra nainstalovala?? Mám PS4, hru když najdu, tak je tam uvedeno nainstalováno, ale zaboha mi nejde spustit. Nevíte v čem jsem mohl udělat chybu? Každá rada je vzácná. Díky, všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 9, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 kdyz jdes do knihovny, ikonka v menu uplne vpravo? posli foto kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danwolf2711 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 vůbec nevím co dělat a ani mi to nejde spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Kdyz to rozkliknes co se stane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danwolf2711 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Fotky po rozkliknutí, ale spustit to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Mas zakoupene pouze DLC a ne samotnou hru. Na tom prvnim obrazku mas vlevo nahore pod nazvem te hry koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danwolf2711 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Co to tedy pro mně znamená? Nabízí mi to buď Full Game nebo PS Now Download Game. Co bych měl tedy z toho vybrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 full game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danwolf2711 Odesláno Leden 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Děkuji moc. Pomohl jsi mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danwolf2711
Ahojda,
zakoupil jsem si hru v PS Store, ale nevím kam se mi hra nainstalovala??
Mám PS4, hru když najdu, tak je tam uvedeno nainstalováno, ale zaboha mi nejde spustit.
Nevíte v čem jsem mohl udělat chybu? Každá rada je vzácná.
Díky, všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.