lubosek98 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ahoj mam problem s dlc joe´s adventure toto dlc ma obsahovat 3. tuning u aut a ještě take "nalepky" ale ja to v tom to dlc nemam:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 prosim poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rodrigo Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zdarec nevíte někdo kde se dá stahnout DLC pack s českým dabingem všechno co sem zatím našel na xbox bylo EN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joff Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ty nálepky jsou v jimmy vendeta v joe adventures vubec nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ale na PC mi to funguje ten třeti tunung a ty nalepky v joeově dobrodružstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zdarec nevíte někdo kde se dá stahnout DLC pack s českým dabingem všechno co sem zatím našel na xbox bylo EN http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Mafia-II/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454087d jen z teto stranky to jde odtamtud ma JD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 a ještě jeden problem mam .nepřičitaji se mi tam gamescore od achievementu celych 250G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 jedno z rieseni najdes aj tu: http://console-forum.net/tema/110731-mafia-2-doplnky mimochodom na 2 stranach otazok a odpovedi su 3 temy s M2 .. hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Mafia-II/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454087djen z teto stranky to jde odtamtud ma JD A když to stáhnu, tak to bude v polštině? Nebo CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 A když to stáhnu, tak to bude v polštině? Nebo CZ? v češtině ,polaci nedělaj Dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 v češtině ,polaci nedělaj Dabing To mas z vlastnej hlavicky, alebo vygooglene? V Mafii2 nie je podla teba polsky dabing? (verzia CZ, RUS, POL)...hmmmmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 v češtině ,polaci nedělaj Dabing Polská verze hry je taky. Tak že je to vyzkoušenné? Nerad bych si stáhnul DLC v polštině. To je fakt hroznej jazyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 To mas z vlastnej hlavicky, alebo vygooglene? V Mafii2 nie je podla teba polsky dabing? (verzia CZ, RUS, POL)...hmmmmm? už jsem to tu psal polaci nedělaj dabing ,už jsem skoušel polskou verzi M2 a byla anglicky s polskyma titulkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Polská verze hry je taky. Tak že je to vyzkoušenné? Nerad bych si stáhnul DLC v polštině. To je fakt hroznej jazyk... je to pod odzačenim CZ,RUS,POL, ale to se ti nastavi podle verze hry jo a už jsem to psal že to mam stahle a je to v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 jo a ještě něco kdybys slyšel polsky dabing tak by ses posral všechny postavy dabuje jeden chlap(dabuje děcka,chlapy,ženy) mam skušenost z filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 už jsem to tu psal polaci nedělaj dabing ,už jsem skoušel polskou verzi M2 a byla anglicky s polskyma titulkama Kurna, nedalo mi to, tak som vlozil DVD s Mafiou2 a vybral v Locale Poland a zvuk je naozaj angl. s PL titulkami. Este aj DB maju poliaci po polsky, ale dabing nie a nie...Cesi 10 mil. narod a poliaci 40 mil....toto nema chybu :D Na com este nesetria nasi severny susedia :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Super. Díky mooc z toho linku http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Mafia-II/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454087d To opravdu jde stáhnout a je to i s CZ dabingem. Thank's Jo a ještě s těma achievementama. Opravdu se nepřičítají, když si dám gamerscore tak mafie má 47 achievementů. A když to otevřu je jichu tu 67. To se snad spraví až neschopnej cz livu tuhle celou závadu vyřeší. Už se mi to stalo u Skate 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vuzi Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Ahoj, mám problém... Když se mi uložila hra, stál jsem na autě a teď se mi to nahrálo pod úrovní města, tudíž se pořád jen propadám.. Dá se to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
ahoj mam problem s dlc joe´s adventure toto dlc ma obsahovat 3. tuning u aut a ještě take "nalepky" ale ja to v tom to dlc nemam:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.