Janek1710 Odesláno Leden 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2021 Ahoj, Velice, převelice prosím o pomoc. Děti nechali úplně vybít Nintendo Switch. Někde jsem našel návod, že lze přes Počítač připojit Nintendo. Samotné Nintendo jsem nechal hodiny na nabíječce, ale nenabíjí se. RCMLoader byl na nabíječce také delší dobu. Po připojení mi však PC (Win 10 64 bit.) napíše hlášku, že USB není rozpoznáno. Zkouším připojení viz. kabel na přiložené fotce, nebo RCMLoader. Je za potřebí ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2021 Nech switch na nabíječce 2-3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2021 js musel rozebrat switch a odpojit baterku a znova pripojit a pak to jiz slo nabit normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.