Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Thrustmaster Ferrari 458

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ano je možnost, mám teď cronusmax drivehub, mám taky Xbox One X. Ležel mi doma několik let volant Logitech driving force pro, který je na ps2, ps3 a PC, náhodně jsem na face ve skupině xbox našel příspěvek že to jde, od borce jsem ten hub koupil. Mrkni na níže uvedenou stránku, jsou tam podporované volanty, které s tímto hubem půjdou jak na xboxu one tak i na ps4, a musím napsat, že to funguje skvěle. Ale ty píšeš že máš Thrustmaster Ferrari 458 RW, a tam je Thrustmaster Ferrari 458 SRW, nevím jestli je v tom rozdíl, myslím že ne. Kdybys chtěl vědět víc napiš mi SZ, začlo mě to bavit s volantem a chtěl bych jít do lepšího volantu, který by byl přímo na Xbox a pak bych už ten hub nepotřeboval...

https://www.drivehubnow.com/

Tak teď jsem se díval na volanty Thrustmaster, ty máš  přesně Thrustmaster Ferrari 458 Italia RW? Tak ten asi není podporován.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu