petapetan Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2021 Chtěl bych se zeptat, jestli může fungovat volant Thrustmaster Ferrari 458 RW, který je pro Xbox 360 a PC, také na Xbox One X. Používal jsem volant na PC a teď si koupil Xbox One X. Ale po připojení přes USB nereaguje. Je, prosím, nějaká možnost, jak ho zprovoznit? Díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martys33 Odesláno Leden 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2021 Ano je možnost, mám teď cronusmax drivehub, mám taky Xbox One X. Ležel mi doma několik let volant Logitech driving force pro, který je na ps2, ps3 a PC, náhodně jsem na face ve skupině xbox našel příspěvek že to jde, od borce jsem ten hub koupil. Mrkni na níže uvedenou stránku, jsou tam podporované volanty, které s tímto hubem půjdou jak na xboxu one tak i na ps4, a musím napsat, že to funguje skvěle. Ale ty píšeš že máš Thrustmaster Ferrari 458 RW, a tam je Thrustmaster Ferrari 458 SRW, nevím jestli je v tom rozdíl, myslím že ne. Kdybys chtěl vědět víc napiš mi SZ, začlo mě to bavit s volantem a chtěl bych jít do lepšího volantu, který by byl přímo na Xbox a pak bych už ten hub nepotřeboval... https://www.drivehubnow.com/ Tak teď jsem se díval na volanty Thrustmaster, ty máš přesně Thrustmaster Ferrari 458 Italia RW? Tak ten asi není podporován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petapetan Odesláno Leden 25, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2021 Mám volant s dvoupedálem a na spodní straně je štítek "Thrustmaster Ferrari 458 RW Xbox 360 (V.4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martys33 Odesláno Leden 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2021 No těžko říct, zas proč by to podporovalo starý Logitech driving force pro, který je pro PS2, PS3 a ten tvůj pro xbox360 nepodporoval..., nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palox Odesláno Červen 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2023 Zdravim. Vies poskytnut dalsie informacie k tej kompatibilite? Predavam z rodiny presne tento volant, ale bol vyskusany iba na PC a vsetci z bazaru sa pytaju ci je kompatibiliny s xbox one. Funguje teda aj tam, alebo nie? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petapetan
Chtěl bych se zeptat, jestli může fungovat volant Thrustmaster Ferrari 458 RW, který je pro Xbox 360 a PC, také na Xbox One X.
Používal jsem volant na PC a teď si koupil Xbox One X. Ale po připojení přes USB nereaguje.
Je, prosím, nějaká možnost, jak ho zprovoznit?
Díky Petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.