Warfarýn Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 čau všichni po vydařeném silvestru po kterém jsem se opil až jsem nevěděl co dělám-po ležení na zemi až po nechutné hlášky na holky :-D dnes je mi fakt blbě a mám střídavý okno a co u vás opily nebo spíš ožraly jste se pokud ano napište krátkou větu a dejte 0 pokud ne 1 a pokud z mírou tak 2 já dám 0-ožral jsem se nehorázně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 1 - bohužel cf na chatu mě drželo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 2- nic se nemá přehánět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 2- dokážu se bavit i bez alkoholu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ¨Taky aby jsi to ve 14 ještě přeháněl s chlastem :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.