Vicfull1 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Začal jsem hrát Mafii 2 a vždy když chodím tak jakoby mu bylo srdce... Nevim jestli jsem něco zmáčkl nebo co... Prosím poradte jak se to vypne.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Jestli ti i ubejvaj životy tak je to crackem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 jj dej jinej crack....(Crack fix od Skidrow) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Od skidrow tam mÃm ted danej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 tak najdi jednoduse jiny omg nemusí byt zrovna od skidrowu proste si najdi nejaky jiny crack net je toho plny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 na Alza.cz najdeš plnou hru za 499 KČ tak crack je podle mne zbytečnost hledat být tebou radši bych si koupil plnou verzy zas tak drahá není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 500kč je 500kč né každej v dnešní době kupuje originální hry,obvzlášt když je tak jednoduché si je prostě stáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 na Alza.cz najdeš plnou hru za 499 KČ tak crack je podle mne zbytečnost hledat být tebou radši bych si koupil plnou verzy zas tak drahá není :) já bych třeba 500 za mafii 2 nedal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 500 kč bych dal možná za mafiu se všema DLC,dávat 500 za nedodělanou hru....fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.