Mokisek Odesláno Únor 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2021 Dobrý den, mám otázku, když bych měl základní desku, na kterou jdou zapojit 2 grafické karty např. od Nvidie, potřebuji k tomu funkci SLI? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 2, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2021 SLI je mrtve. nvidia to celkove zabalila a posledni 2 henerace to moc nepodporuje. u rtx 3000 jenom 3090 ma multi gpu podporu u rtx 2000 to je 2070 super, 2080, 2080 super, 2080ti. starsi generace nejspis vsechny. dale to musi podporovat hra a tam je nejvetsi kamen urazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mokisek Odesláno Únor 2, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2021 A když tedy budu mít 2 grafické karty uvidím je, alespoň v správci zařízení, potřebuji to hlavně na mining. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 2, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2021 videt ji uvidis, mining jsem nedelal takze to nevim zda a jak bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mokisek Odesláno Únor 2, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2021 před 35 minutami, mirai_trunks napsal: videt ji uvidis, mining jsem nedelal takze to nevim zda a jak bude fungovat Děkuji mockrát za vaše odpovědi, dost mi pomohli. Hezký večer a ještě jednou děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mokisek
Dobrý den, mám otázku, když bych měl základní desku, na kterou jdou zapojit 2 grafické karty např. od Nvidie, potřebuji k tomu funkci SLI? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.