1.Když mám jb tak když si nahraji do ipodu hru můžu ji hrát online nebo to nepůjde? (rozpozná to že je to neoriginál?)
2.Je něco jako ban za flash na xboxu tak ban za jb?
3.Můžu si koupit hru z appstore ikdyž mám jb nebo bych musel mít nějakej oficiální fw?
4.Cydia (nebo jak se to přesně píše) funguje jako app store že prostě přímo v ipodu se připojim na wifi , vyhledám si např. hru Need for speed a dám stáhnout a ona se mě stáhne a nainstaluje hned do iPodu? Nemusím tak furt chodit do itunes a z pc to přetahovat?
Omlouvám se za takové dem**tní otázky ale na všechno jsem odpovědi nenašel :?
Otázka
Sunfig
čus.. chci se zeptat na pár otázek
1.Když mám jb tak když si nahraji do ipodu hru můžu ji hrát online nebo to nepůjde? (rozpozná to že je to neoriginál?)
2.Je něco jako ban za flash na xboxu tak ban za jb?
3.Můžu si koupit hru z appstore ikdyž mám jb nebo bych musel mít nějakej oficiální fw?
4.Cydia (nebo jak se to přesně píše) funguje jako app store že prostě přímo v ipodu se připojim na wifi , vyhledám si např. hru Need for speed a dám stáhnout a ona se mě stáhne a nainstaluje hned do iPodu? Nemusím tak furt chodit do itunes a z pc to přetahovat?
Omlouvám se za takové dem**tní otázky ale na všechno jsem odpovědi nenašel :?
Díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.