Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPod Touch - pár otázek

Sunfig

Otázka

čus.. chci se zeptat na pár otázek

1.Když mám jb tak když si nahraji do ipodu hru můžu ji hrát online nebo to nepůjde? (rozpozná to že je to neoriginál?)

2.Je něco jako ban za flash na xboxu tak ban za jb?

3.Můžu si koupit hru z appstore ikdyž mám jb nebo bych musel mít nějakej oficiální fw?

4.Cydia (nebo jak se to přesně píše) funguje jako app store že prostě přímo v ipodu se připojim na wifi , vyhledám si např. hru Need for speed a dám stáhnout a ona se mě stáhne a nainstaluje hned do iPodu? Nemusím tak furt chodit do itunes a z pc to přetahovat?

Omlouvám se za takové dem**tní otázky ale na všechno jsem odpovědi nenašel :?

Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. Já zatím zkoušel hrát online neorig. verzi Bad Company 2 a servery mi to hledalo ale měl sem problémy s připojením...Jen sem se dostal do jedné hry ale po startu mi to ztratilo spojení takže to je spíš problém s mojí Wi-Fi nebo tak něco.

2. Pokud dobře vím tak ne.

3. Můžeš si kupovat normálně bez omezení.

4. Jo jde to, ale většinou na těch serverech kdě jsou ty hry uploadnute to trvá dlouho než se to stáhne.. Třeba hru do 40 MB ještě vydržim stahovat, ale víc už si radsši najdu třeba na Mega Uploadu nebo tak.

edit: Zapoměl jsem... v Cydii si pak stáhni Installous a v tom hledej ty hry. To je ten software, který má Patner na mysli.. ( tedy alespoň myslím :D )

Odkaz ke komentáři

• 0

1.Hry stahnuty a crackly hrat online můžeš.

2.neexistuje

3.Samozřejmě můžeš!

4.Na to je v Cydii software kterej stahnes otevres a jen si vybiras co si stahnes bez potreby PC a iTunes.

Jinak v Cydii oficialni veci nemas mas tam veci od "neoriginalnich" tvurcu většinou free náhrady placených věcí z App Store

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak mám teda jailbrake udělanej na 3.1.3... ale mám problém, nemám doma wifi a tak nevím jak dostat appsync do iphonu (nakonec nemám ipod, ale iphone...), no takže není nějakej program přes kterej bych appsync přetáhl do iphonu a potom už bych mohl přes itunes hezky házet tam ipa? díky

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud mas openssh, tak si stahni total comander, a plugin( nekde tu je navod od galaxy )a na netu si najdi appsync pro tvuj fw, sosni do pc jako deb. aplikaci , tu pretahni pres totala do iphonu a mas to:)

edit> a muj dotaz> jdou hrat hry online na tom gamecentru kdyz sou crackle?

Odkaz ke komentáři

• 0
gamecenter?crack?jo,dokonce někdo vymyslel hackcenter(mužeš si tam uploadnou jakykoli vysledek

jo a openssh musi stahnout z cydie,a deb aplikace jde instalovat bud přes terminal nebo ifile,který nejde taky nainstalovat bez wifi

deb jdou instalovat i v pc( az si vzpomenu na program, postnu ho sem, nehadej se se mnou... a ano openssh stahnes na cydii...

Odkaz ke komentáři

• 0

jojo jdou přes program winscp,který dokáže emulovat terminal(a přez něho to instalneš)

ale přes total comander nejdou(teda nesetkal jsem se s tím)

myslím,že nejlepší by bylo to nainstalovat přes i-funbox,tam to vložíš do jedné složky,a ono se ti to po retartu nainstaluje

OT:jo přidam si tě pokud jsi mi poslal žádost(gamecenter)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu