bannann Odesláno Únor 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2021 Ahoj, potřeboval bycg poradit jak na sdílení her. Normálně mi to s kamarádem fungovalo a po aktualizaci s češtinou fungovat přestalo. I když se u něj přihlásím na svůj účet, ani jedna moje hra se tam nezobrazí. Nemáte nějaký tip? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2021 Nastavte si sdílení znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bannann Odesláno Únor 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2021 to jsme samozřejmě udělali, ale nefunguje i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 9, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2021 Tak to máte blbě, ty se přihlásíš u kámoše na jeho Xboxu a nastavis Home a on totéž u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 Mrkni sem, tady je na to navod http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bannann Odesláno Únor 10, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 Právě podle tohoto to děláme a nefunguje. Ale zkusíme Teda ještě nastavit na obou xboxech home xbox, jak píše basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 Bez toho nastavení Home (domácí) bys musel být stále přihlášený Jakmile nastavis svůj účet a Home u kámoše a on totéž u tebe, nemusíte být přihlášeni a můžeš účet u kámoše a on u tebe smazat jen nesmíte zrušit Home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bannann Odesláno Únor 10, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 Oukej díky. Ale jak to, že když se u něj přihlásím na svůj účet, moje hry se tam nezobrazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 Tak to netuším, ale pokud jsi přihlášený tak by se ti měly hry zobrazit, mi se ukáže v Knihovně kolik mám koupených her, kolik mám v Gamepassu a kolik v EA play, mám nastavené automatické přihlášení na svém Xboxu kde nemám vůbec nastavený Home a druhý mám nastavený Home a smazaný účet ať někdo něco omylem nekoupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2021 Pokud se prihasis i na jinem konzoli, tak se ti v knihovne zobrazi všechny vlastnené hry. @ basildon nastav si zabezpeceni nakupu třeba přes Passkey nebo rovnou na heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Únor 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2021 Zabezpečení přes Passkey mám @jirik To byla jedna z prvnich věci, aby mi prcek codik "nekoupil" nebo nenastavil jirik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bannann
Ahoj,
potřeboval bycg poradit jak na sdílení her. Normálně mi to s kamarádem fungovalo a po aktualizaci s češtinou fungovat přestalo. I když se u něj přihlásím na svůj účet, ani jedna moje hra se tam nezobrazí. Nemáte nějaký tip? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.