Martox Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Čau Stáhl jsem si The sims 3 na netbook (Intel atom 1.66Ghz, 1GB Ram, GMA 3150 graf.karta. Win 7.) a tady mu to normálně de : .. když to chci spustit tak mi to otevře spouštěč hry a když kliknu na hrát tak mi to napíše : Není možné spustit hru Zařízení 0 nemůže spustit tento titul Nebyla nalezena žádná podporovaná grafická karta. Zkontrolujte prosím, svůj systémový hardwere... Proč mu to de a mě ne ? :( ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 mas to na nejmenší rozlišení ? nebo nevím na jakem to měl ten ve videu a nebo hold ma uprgadovanou graf.kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Já to ani nezapnu prostě mi to napíše když to chci spustit a ten ve videu má gma 950 což je horší než 3150ka . :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 aha tak skus jinou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 patch hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 1, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 netbook je na net a ne na hry osle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 To vim :D ale když sem viděl jak na netbooku hraje the sims 3 tak sem to chtěl taky zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ne patch hry ale proste z jiných stránek to skus stahnout třeba nejaky torrent nebo ty stranky ktere nepodporuje console-forum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Nebo si kup stejný netbook co má on a zkus to :) :D xD E:/Abych nebyl OT :) .. Jsem si všiml že má to video starý takže už v té hře samotné se mohlo lecos změnit (Aktualizace apod..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 jn napr patche atd vse je možne ale urcite bych doporucil stahnout jinou verzi nebo jiny crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martox Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 verzi hry mám 1.0.632.00002 což je asi dost starý patch :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Lool xD Vždyť já mám verzi nějak 1.17.60............. a to i ta moje je ještě dost stará takže to asi bude tím :D takže podle toho videa se neřiď je starý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.