Jindrous Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 zdravím, nakopíroval jsem hudbu v adresářích do ps3 tak jak je mám v pc, ale na ps3 se mi zobrazují tak jak já nechci, chtěl bych to mít seřazeno tak jako v pc v mých pojmenovaných složkách...díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 farbakp Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ahoj.. a ako si to tam nakopiroval..? ja by som potreboval rozchodit pripojenie PS3 k PC cez total commander.. da sa to..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Nejde mít složky jako v pc, PS3 je srovnává podle interpretů, roku apod., musel bys leda přes server do pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 LegionCZE Nejde mít složky jako v pc, PS3 je srovnává podle interpretů, roku apod., musel bys leda přes server do pc. A proč to nejde mít jako v pc?toje pěkně shit tohleto, nakopíroval jsem tam tu hudbu přes flešku...přes ten server se to dělá jak?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The_Lost Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Delal jsem to u filmu. S hudbou jsem to jeste nezkousel. Postup: Nakopiroval jsem filmy do PS3 a kdyz jsem si je chtel rozradit do slozek, napr. komedie, horror apod. udelal jsem to nasledovne: Najel jsem na film, stisknul trojuhelnik a v menu vybral INFORMATION. Tam se ti zobrazi na prvnim miste Title a na druhem ALBUM, ktere muzes prepsat. To jsem prepsal na komedie a vytvorila se mi nova slozka pojmenovana komedie a v ni vsechny filmy, u kterych jsem napsal do ALBA "komedie" Takhle nejak by to mohlo jit i s hubou. Staci si stim trosicku pohrat. Pak dej info jak jsi dopadl... PS: aby se ti to ve slozkach zobrazilo, musis pak dat radit podle alba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jak prosimtě přepíšeš složku album a aby ti vznikla další složka?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Prostě to nejde Jak to napsal The Lost by to teoreticky mohlo fungovat Jindrous: PS3 to bere podle infa, co tomu dáš. Takže když v PC nebo PS3 přepíšeš album třeba z Best Of na Rock, tak to bude zobrazovat album Rock, ve kterém budeš mít vše, co chceš. V PC klepneš pravým na soubor, dáš vlasntosti, upřesnit a přepíšeš tagy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 tak ještě je možnost si udělat složky které se dají přejmenovat dle libosti v playlistech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foxshox Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Já si otevřu požadovanou složku z počítače ve Winampu a hromadně u všech skladeb přejmenuji Album v ID tag. Poté se mi to v PS3 zobrazí pod tou danou složkou jak jsem ji přejmenoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jindrous
zdravím, nakopíroval jsem hudbu v adresářích do ps3 tak jak je mám v pc, ale na ps3 se mi zobrazují tak jak já nechci, chtěl bych to mít seřazeno tak jako v pc v mých pojmenovaných složkách...díky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.