Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zamrznutí konzole PS3

AM2010

Otázka

Zdravim, mam novou PS3 asi tyden (slim verze, 120GB) a mam takovy mensi problem. Uz se mi dvakrat stalo (hral jsem tak petkrat celkove), ze mi konzole zamrzla. Jednou primo v menu se obraz zasekl a musel jsem natvrdo vypnout a jednou pri hrani Heavy rain - taky zasek obrazu. Je to bezne, ze se konzole obcas sekne nebo je to vadny kousek?

P.S. Jak resi SONY zaruku - je nejaka mezinarodni nebo musim vracet primo prodejci? Diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Podle me 2x zasek za x hodin provozu normalni neni (o JB nemluvim tam at to treba bouchne :-) ) Za cca 3roky mam nekolikatou PS3 a dohromady bych zaseky spocital na prstech jedne ruky. A neni problem aby bezela od 7 rano do 11 vecer.

A reklamace Sony resi uz od PSX porad stejne > pokud uzna reklamaci dostanes novou (repasovanou) PS3.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já měl předtím PS3 40Gb HDD a taky se mi stávalo že mi to zamrzalo až jednou zamrz vypnout normal nešel tak jsem ho vypl vzadu a po zapnutí ende..Moje rada pokavat ti to dělá fakt často a máš záruku reklamuj to co nejdřív mě to odešlo 2 měsíce po záruce..

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem před vánoci koupil PS3 Slim 250GB. 4x při zkoušení před vánoci vše ok. k vánocům jsem ho dal mladšímu bráchovi, 2 dny hrál. 3 den se během hraní Assasin´s Creed Brotherhood stalo že textury začali blikat, a tak divně se vykreslovat. Následovalo zamrznutí. Nešelo PS3 ani vypnout muselo se vytáhnout ze zásuvky. Pak stačilo hrát 10 minut a PS3 se seklo pokaždý (AC, Oblivion, Tekken6, FIFA10, MGS4... všude). 29. prosince sem ho odnesl na reklamaci... včera mi přišel novej kousek. Reklamace uznána, duvod závady: přehřívání se, odpálení základní desky (podotýkám že PS3 jsem ještě ani nikam nezabudoval, bylo na zemi na pidi stolečku místa okolo sebe v řádech metrů). Typ opravy: výměna jednotky (PS3).

Jeslti se ti to seká do hodiny, nemyslim si že to je v pořádku.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak se s váma musim podělit, mam fakt velký štěstí.

Mam PS3 v reklamaci znova :D

Tentokrát se na tom dalo hrát 30min, pak se PS3 prostě uráčel vypnout, dokud se nevytráhl ze zásuvky nešel ani stand-by režim. Když se hned zapl, klekl hned, když se nechal vychladnout tak běžel zase 30min.... A to sem po první reklamaci dostal novej kus...

Sem zvědavej jeslti mam prostě jen pech (PS3 mam na vejšku, větrání v pohodě) nebo je to třeba blbá serie

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak se s váma musim podělit, mam fakt velký štěstí.

Mam PS3 v reklamaci znova :D

Tentokrát se na tom dalo hrát 30min, pak se PS3 prostě uráčel vypnout, dokud se nevytráhl ze zásuvky nešel ani stand-by režim. Když se hned zapl, klekl hned, když se nechal vychladnout tak běžel zase 30min.... A to sem po první reklamaci dostal novej kus...

Sem zvědavej jeslti mam prostě jen pech (PS3 mam na vejšku, větrání v pohodě) nebo je to třeba blbá serie

tohle vypadá na problem s přehriváním zdroje kdy tepelná pojistka odepne PS3 od síte to by vysvětlovalo proč nešel ani stand-by , něco podobného mi dělal zdroj (450 watt eurocase :D ) v PC když jsem hrál náročnou hru na nový grafice :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu