Stelvio155 Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 Mám velký problém. Nevím jak získat nový verifikační kód,bez něhož se nepřipojím ke svému účtu. Kontolní kody a ani telefon na který to mohlo přijít nemám.Poradí mi někdo prosím, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 zavolat nebo napsat na podporu sony a dolozit vlastnictvi uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sakul7911 Odesláno Březen 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2021 Prosím jaká je adresa na tu podporu sony nebo číslo? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sakul7911 Odesláno Březen 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2021 Dobrý den mám ten samý problém jen nevím jaké je číslo ani kde tu podporu sony hledat. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2021 https://www.playstation.com/cs-cz/support/contact-us/?smcid=gwo#account Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stelvio155
Mám velký problém. Nevím jak získat nový verifikační kód,bez něhož se nepřipojím ke svému účtu. Kontolní kody a ani telefon na který to mohlo přijít nemám.Poradí mi někdo prosím, co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.