Stelvio155 Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2021 Mám velký problém. Nevím jak získat nový verifikační kód,bez něhož se nepřipojím ke svému účtu. Kontolní kody a ani telefon na který to mohlo přijít nemám.Poradí mi někdo prosím, co s tím? Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 8, 2021 zavolat nebo napsat na podporu sony a dolozit vlastnictvi uctu. Citovat
0 Sakul7911 Odesláno Březen 11, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2021 Prosím jaká je adresa na tu podporu sony nebo číslo? Díky moc Citovat
0 Sakul7911 Odesláno Březen 11, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2021 Dobrý den mám ten samý problém jen nevím jaké je číslo ani kde tu podporu sony hledat. Diky Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 11, 2021 https://www.playstation.com/cs-cz/support/contact-us/?smcid=gwo#account Citovat
Otázka
Stelvio155
Mám velký problém. Nevím jak získat nový verifikační kód,bez něhož se nepřipojím ke svému účtu. Kontolní kody a ani telefon na který to mohlo přijít nemám.Poradí mi někdo prosím, co s tím?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.