Lego_84 Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 Ahoj, mám dotaz. Mám dva ovladače k PS4. Pokud si budu chtít zahrát s kamarádem proti někomu on-line NHL 21 a přihlásím druhý ovladač k účtu hosta, nemůže se mnou jít do hry. To musím mít PS plus zaplaceno já, i ten sekundární účet, i když je na té samé konzoli? Na XBox si stačí zaplatit Gold a hrajete na té konzoli v kolika hráčích chcete on-line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 ucet s pluskem nastavit jako primarni a je to vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Březen 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2021 Taky mně to nešlo i když sem měl vše jako primární. Musel sem vytvořit novej účet a pak to šlo i bez pluska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.