Housin Odesláno Březen 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2021 Zdravim, mám problém, od té doby co jsem vyfoukal ps4 od prachu funguje dualshock jen asi do 1.5 metrů a pak vynechává. Nevíte někdo čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2021 zkus reset ovladace a znova naparovat. nedal jsi psko nekam jinam? novy routr? jina zmena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Housin Odesláno Březen 13, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2021 před 2 hodinami, mirai_trunks napsal: zkus reset ovladace a znova naparovat. nedal jsi psko nekam jinam? novy routr? jina zmena? Tak jako asi týden před tim jsem dal jinej router než jsem to vyfoukal, nevim jestli he to tim no. Jinak je tam kde byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Housin
Zdravim, mám problém, od té doby co jsem vyfoukal ps4 od prachu funguje dualshock jen asi do 1.5 metrů a pak vynechává. Nevíte někdo čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.