Milan1983 Odesláno Květen 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2021 Zdravím, vymazal som hru z PS4 CRASH BANDICOOT - N SANE TRILOGY a nejde mi ju znova spustit keď dám cd do konzoly. Viete mi poradiť? Ďakujem craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2021 Ahoj, nějak tě nechápu. Pokud jsi hru odinstaloval, dáš bluray se hrou do konzole tak by se ti měla znovu spustit instalace hry. Nejde ti tedy spustit znovu instalace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Květen 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2021 Před hodinou, Milan1983 napsal: Zdravím, vymazal som hru z PS4 CRASH BANDICOOT - N SANE TRILOGY a nejde mi ju znova spustit keď dám cd do konzoly. Viete mi poradiť? Ďakujem Máš dost volného místa na pevném disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milan1983 Odesláno Květen 1, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2021 Před hodinou, Mandaz napsal: Ahoj, nějak tě nechápu. Pokud jsi hru odinstaloval, dáš bluray se hrou do konzole tak by se ti měla znovu spustit instalace hry. Nejde ti tedy spustit znovu instalace? Áno dám hru do konzoly a stále je tam 0% a napísané PREPARING ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2021 Prvně sa zkus podívat, jestli není disk se hrou třeba moc poťápaný, špinavý nebo nějak poškozený (poškrábaný nebo nějak naprasklý). Pak se ještě mrkni, jestli se ti nestahuje patch/update do hry. Pokud ano, smaž stahování, vytáhni disk z pska a vypni internet. A hru zkus nainstalovat bez připojení k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Milan1983
Zdravím, vymazal som hru z PS4 CRASH BANDICOOT - N SANE TRILOGY a nejde mi ju znova spustit keď dám cd do konzoly. Viete mi poradiť? Ďakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.