Radek1981 Odesláno Květen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 Dodry den vsem, Potreboval bych poradit ohledne ps4,ze dne na den se nelze pripojit k playstation network. Nevi nekdo co s tim? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 Ahoj, háže ti konzole po nezdařeném připojení i nějakou chybu/chybový kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek1981 Odesláno Květen 10, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 Ahoj To mi haze,ale kdyz chci zistit co to je,tak mi to napise ze chybovy kod nenalezen CE 32894 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 https://www.playstation.com/cs-cz/support/error-codes/ps4/ce-32894-6/ Zkus tady tyto rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek1981 Odesláno Květen 10, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 Dekuji nejsem si jist ale muzu to skusit,fungovalo to bez problemu pomalu dva roky a najednou to nejde Proto mi to prijde divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radek1981
Dodry den vsem,
Potreboval bych poradit ohledne ps4,ze dne na den se nelze pripojit k playstation network.
Nevi nekdo co s tim?
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.