Jacob Odesláno Červen 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 Zdravím, pořídil jsem si Nintendo Switch s CFW. Byl mi někdo schopen říci co a jak, nejlépe pokecat třeba po discordu ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 No pochybuju že se najde někdo na vykecavani o tom co a jak s CFW, to sis měl pokecat s tím co ti to prodal, ale třeba se pletu a někdo se najde Jinak je tu toho dost napsáno o CFW pro Nintendo a co jak, stačí číst pro začátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jacob Odesláno Červen 13, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 Základní věci znám, nekupoval bych to přece jen tak aniž bych něco věděl. Spíš mě zajímá jestli to nintendo můžu vypínat normálně, jak nedostat ban atd. Protože když sem chtěl spustit Tinfoil tak mi nešel spustit. Vím, že se přes něj instalují hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jacob
Zdravím, pořídil jsem si Nintendo Switch s CFW. Byl mi někdo schopen říci co a jak, nejlépe pokecat třeba po discordu ? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.