Janca453 Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 Ahoj, mám problém s připojením dualshocku k ps4, po sparovani DS s iphonem nejde DS připojit zpět k PS. Vsechny rady jsem vyzkoušela - reset DS - Bezpečný režim PS - různé USB kabely - docetla jsem se, ze jedine přes aplikaci PS Remote a vymazat v nastavení dualshocky, tu ale nemam v PS nainstalovanou, takze nefunguje. Nejde sparovat ani jiný DS, PS proste nelze ovladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červen 28, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2021 Tak hlavně bych asi nezkoušel různé USB kabely ale přímo ten který byl u PS.Řešil jsem něco podobného že se mi ovladač nechtěl spárovat s konzolí při použití prostě nějakého kabelu který byl po ruce a pomohl vyloženě až originální kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Janca453
Ahoj, mám problém s připojením dualshocku k ps4, po sparovani DS s iphonem nejde DS připojit zpět k PS.
Vsechny rady jsem vyzkoušela
- reset DS
- Bezpečný režim PS
- různé USB kabely
- docetla jsem se, ze jedine přes aplikaci PS Remote a vymazat v nastavení dualshocky, tu ale nemam v PS nainstalovanou, takze nefunguje.
Nejde sparovat ani jiný DS, PS proste nelze ovladat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.