Sailent_G Odesláno Červenec 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2021 Dobrý den o víkendu jsem si zablokoval účet protože jsem nemohl získat kód k dvoufazovemu ověření, po hovoru na podporu mi to zrušili jenže musím provést reset hesla, jenže jak jsem zkoušel se do účtu dostat tak mi píše password reset request has expired Nevíte jak dlouho bude trvat než to půjde, popř co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červenec 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2021 password reset request has expired je Platnost požadavku na reset hesla vypršela Nemám PlayStation ani PSN ,Co s tím to nevím nesetkal jsem se s tím nikdy mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Červenec 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2021 Tam jde zrejme o to, ze kdyz ti vygeneruji link na zmenu hesla, tak ma platnost treba 24 hodin. Kdyz to do te doby neudelas, tak ten link propadne a neni nadale funkcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.