Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 nejde změnit stav online

Otázka

Odesláno

Zdravím vás, rád bych vás znalejší požádal o pomoc s mým problémem. Na PS4 nemůžu změnit můj stav na online. Stále jsem offline a ostatní mě nevidí. Ať to zkouším na konzoli na profilu či v Appce, prostě jsem stále offline. Nevíte, čím by to mohlo být?

Děkuji za případnou pomoc. 

Edit: zřejmě to bude někde v nastavení konzole, jelikož to nejde změnit ani u druhého profilu po přihlášení. 

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
V 28. 7. 2021 at 22:17, Mandaz napsal:

Ahoj, samozřejmě počítám s tím, že ti jde internet. Sice už ps4 od listopadu nemám, ale pokud nejde změnit stav v profilu, tak mne napadá jediná možnost. Zkus sa podívat do nastavení soukromí, jestli tam nemáš zakázanou viditelnost profilu nebo tak něco. Už si to přesně nepamatuju.

Ahoj, samozřejmě k netu jsem připojený. A v profilu mám vše povolené. Viditelnost pro všechny, ale stav na online prostě stále nejde změnit. 

• 0
Odesláno

Hlavní přihlašovací obrazovka: Pokud se nacházíte na hlavní přihlašovací obrazovce a vybíráte profil, jako který se chcete přihlásit, stiskněte tlačítko Možnosti (místo X pro přihlášení). V nabídce napravo se objeví dvě možnosti. Vyberte možnost Login with Appear Offline (Přihlásit se s funkcí Appear Offline) a přihlásíte se do sítě PlayStation Network za sebe, ale pro přátele se budete stále jevit jako offline.

Domovská obrazovka systému PS4: Na domovské obrazovce systému PS4 přejděte do nabídky Profil > Stav online a můžete přepínat mezi zobrazením online a offline, aniž by to skutečně ovlivnilo váš stav přihlášení do sítě PlayStation Network.

Ve hře: Pokud náhle zatoužíte zobrazit se uprostřed hry jako offline, můžete buď přejít na domovskou obrazovku a použít výše uvedenou možnost, nebo můžete podržet tlačítko PS a vybrat možnost Online status. Odtud můžete přepínat mezi zobrazením online a offline, aniž by to mělo vliv na stav přihlášení do sítě PlayStation Network.

Bylo zveřejněno několik možných řešení, z nichž jedno navrhuje přejít do Nastavení > Síť PlayStation Network, odhlásit se a znovu přihlásit a poté odhlásit ovladač ze systému PS4 a znovu se přihlásit. Jiní navrhují úplný restart systému, ale zdá se, že se to setkalo s různými výsledky.

Dejte mi vědět, pokud to nepomůže

Dejte mi vědět, pokud to nepomůže 🥺

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu