sisi133 Odesláno Srpen 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 Prosím, mám dotaz. Chci si stáhnout hru, která je nabízena jako free. Nenukáže se tam download, ale purchase. Co s tím? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 klikni a koukni zda neni zakoupit za nula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisi133 Odesláno Srpen 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 Děkuji za odpověď. Omlouvám se, je tam napsáno purchased, čili zakoupeno. Kliknout Nejde. V oznámení je tato hra vidět, že čeká na instalaci. Když kliknu spustit, nabídne mi, jestli chci do obchodu a tam je už za peníze. Nerozumím, proč píší free, když nejde stáhnout. Asi něco dělám špatně. Co s tím? Ps+ platím bez přestávky. Posílám fotky, snad mi poradíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Srpen 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 Zadarmo je jen to DLC, musis vlastnit samotnou hru tedy to Borderlands 2 VR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisi133 Odesláno Srpen 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 Promiń, jsem amatér začátečník, co je to dcl? Jak tedy poznám, když chci vyzkoušet free hru, že je hratelná a ne jen dcl?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Srpen 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 DLC je zkracene downloadable content(Stahovatelný obsah), tedy pouze pridavny obsah do hry. Jsou to proste doplnkove balicky do her, ale tu samotnou hru musis vlastnit a to ty nevlastnis. Hry zadarmo jsou bud jen ty ktere jsou free to play, demovky nebo pokud vlastnis ps+, tak kazdy mesic dostanes 2 hry zdarma. Na tech obrazcich je jasne napsane, ze je to pouze addon, tedy doplnek, na tom prvnim obrazku, vidis, ze je tam napsane game, tedy hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisi133 Odesláno Srpen 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2021 Ahá, moc moc děkuji. PS+ mám, právě jsem si tu hru chtěla jen vyzkoušet. Tak už chápu, proč to nejde . Ještě jednou moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sisi133
Prosím, mám dotaz. Chci si stáhnout hru, která je nabízena jako free. Nenukáže se tam download, ale purchase. Co s tím? Děkuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.