GsPiDeR Odesláno Srpen 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2021 Ahoj, měl jste někdo čest s výše uvedenou závadou? Já asi po 6h hraní. Levý joystick je náchylnější (citlivější) a sem tam dochází k samovolnému pohybu v menu směrem nahoru. Obvyklé resety a doporučované rádoby "finty" nefungují. Řešil jste někdo se servisem v CZ? Děkuji. @m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 26, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2021 Ahoj, myslím, že @Okajos to řešil a dostal nový v reklamaci. Zkus mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Srpen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2021 Zdravim, shodou okolnosti jsem odnest jeden ze svych dualsense do alzy na reklamaci (drift / leva packa se samovolnym posunem vlevo). Poslali pry do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2021 koupený v Alze jako druhý----zatímco starý O.K(zatím /tak nový začal driftovat po několika - asi třech měsících-postavička se samovolně otáčela kolem osy-kříž na zbrani samovolně lezl pod zem....takže záručák a reklamoval v Alze-asi po 14 dnech-servis a Alza- vyměněn za nový kus-sice to píši jak se říká-s křížkem po funuse-ale třeba to někomu pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Září 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2021 Tak jsem dostal vcera zpet pry opraveny ze servisu (popravde, vypada jak novy :)) - jiz nedriftuju! mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2021 Čau chlapi. Chci se zeptat, jak vam dlouho vydrží nabity Dualsense. Hrál jsem zatím jen pár her v nastavení vše stahle na minimum a hraju cca 4-5 hodin a ovladač je kaput Mám koupený nově druhy kousek, včera jsem ho nabil do plna, dnes jsem vůbec nehrál jen jsem stahoval cca 3h Ps5 free update do Far Cry 6 a kouknu na ovladač na něm jen jedna carka. Je zajímavé že tento stejný problém mám i u prvního ovladace. Trochu náhoda myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 14, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2021 Zákeží od hry. Kde je hodně haptiky a triger jede pořád tak kolem 4? když je to hra s minimalni podporou tak kolem 7? Nastav vypnutí ovladače při nečinnosti. Jinak bych řekl, že u ps5 jsou 2 ovladače nutností, efekty žerou baterku, ale rozhodně stojí zato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2021 Ale není možné aby mi stahování 3h update bez toho aniž bych se dotkl ovladače sebralo 2 čárky. Jinak hry zatím co jsem hrál byli bez využít haptiky a triggerů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasneo Odesláno Říjen 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2021 Uz mam od listopadu 5 kus ovladace. Vzdy to same - driftovani a nebo zasekavajici se packa:) mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renoise Odesláno Listopad 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2021 U nového určitě reklamace. Pokud je po záruce, pak může pomoct si s tím trochu pohrát. U mého to sice nebylo driftování, spíš levý joystick už moc nechtěl rozpoznat extrémní pohyb nahoru (tedy ve hrách šlo špatně běhat apod.), ale pomohlo to rozebrat, trochu "narovnat" ty kontakty, vyčistit to ipou a prostříkat kontaktolem. Teď reaguje rozhodně líp. Jen bacha na ten film s kontakty nebo jak se tomu nadává, musel jsem to pak znovu 2x rozebrat, protože nefungovaly L2 nebo R2, deska evidentně špatně doléhala na ten film. EDIT: Eh, beru zpět, mluvil jsem o PS4 ovladači, překoukl jsem že jsem v PS5 sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.