Snowgeee Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 zdarec lidi měl bych pár otázek na něco co ještě u PSP neznam.....kdybych chtěl hrát s kámošem ve škole mezi 2 PSP potřebuju na to umd/iso nebo stačí iso/iso??? a musim na to mít něco extra nebo stačí jen psp a hra???? dík za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 No záleží na hře. Musí ta hra mít Game sharing, pak to půjde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 bud oba ISO nebo oba UMD a staci 2 PSP ;) Samozdrejme musi hra podporovat multiplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 kdyby stacilo jedno tka to je lepsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Můžeš mít na jednom psp iso a na druhým umd a jede to, viděl jsem akorát topic, kde říkali že iso jede rychleji než umd. Kdyžtak iso hru do cso:) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Můžeš mít na jednom psp iso a na druhým umd a jede to, viděl jsem akorát topic, kde říkali že iso jede rychleji než umd. Kdyžtak iso hru do cso:) . no jede to iso vs. umd ale třeba gta vcs stories jede pomaleji z umd protože iso je 3x rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 nepotřebuju wifi klíč enbo tak něco??? stačí kdž třeba v nba showdown dám head to head a to dá i na tom druhým a pak to pude??? to mě zajímá.....nebo jestli potřebuju nějakej klíč či co s kterým by to šlo....dík za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Ne. když hraješ PSP proti PSP, hreješ přes WiFi, takže klíč nepotřebuješ. Jedině že ybs chtěl hrát infrastructure, po netu, na to ten klíč potřebuješ ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 ok už je mi to jasný....potřebuju jen psp 2 a 2 iso hry....tak moc moc dík lidi,......:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 NO né vždycky... Třeba u Tekkena.. Nebo Toca 3.. a další hry. Stačí jedna, a tomu druhýmu pošleš pomocí GAME SHARINGu kousek hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 no to vim že to u tekkena de...protože ho mám....ale jetě sem to neměl šanci vyzkoušet...protože sem asi jedinej ve městě kdo má PSP...a teď si budu kupovat druhý abych si mohl zapařit s kámošema....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snowgeee
zdarec lidi měl bych pár otázek na něco co ještě u PSP neznam.....kdybych chtěl hrát s kámošem ve škole mezi 2 PSP potřebuju na to umd/iso nebo stačí iso/iso??? a musim na to mít něco extra nebo stačí jen psp a hra???? dík za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts