Dejmal Odesláno Srpen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 Prosím .Nahrál sem si hry na externí HDD a už sem zapomněl jak je spustím v Xboxu. Pořadíte mě někdo? Klidně na mail dejmal70@email.cz Děkuji za odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 https://console-forum.net/tema/1110319-freestyle-3-hry-nie-su-v-zozname-xbox-360-games/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejmal Odesláno Srpen 28, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 Díky ale tohle můj problém neřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 Jakto že ne? Pripojis HDD do Xboxu do USB, nastavis cestu ke hrám v Nastavení FS3 nebo Aurory mebo co máš a zobrazí se ti obaly her a výběrem obalu a příslušného tlačítka spustis hru Izypizy Pokud ale nemáš RGH úpravu tak stažené hry z netu samozřejmě nespustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejmal Odesláno Srpen 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2021 Čuus..RGH mám... To je jasný.. Ale nevím jak se právě dělá ta cesta .Lehce si pamatuji že se vytvořila v menu složka a pak se nějak oskenovaly hry... Ale jak už si nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2021 No v Menu v Nastavení nastavis cestu Path na to en HDD a dáš skenovat Nevím co máš za dashboard, zda FreeStyle (starý) nebo Auroru Prostě v Nastavení najdi menu kde se zadává cesta Jinak na YouTube je plno návodu na RGH a i na nastavení Já už si to nepamatuju kde se to přesně nastavuje, pro mě je to pravěk, nemám X360 s RGH už vic jak 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.