Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mathieulh objevil PSP "Master Key"


Lasicek

Recommended Posts

Pár dní poté, co byl objeven PS3 "Master Key", Mathieulh oznámil, že má "Master Key" také pro PSP. Tento klíč byl pojmenován "Kirk Keys".

A co to znamená pro scénu? Velké, opravdu velké změny! PSP programátoři totiž budou moci "podepsat" jakoukoliv vlastní homebrew, jako kdyby byla od Sony. To znamená, že na jakémkoliv PSP bude možné spustit libovolnou homebrew, prx, či eboot a samozřejmě i custom firmware.

"Kirk Keys", pojmenovaný po kapitánu Kirkovi ze Star Treku, je komplexní šifrovací engine zodpovědný za téměř všechny bezpečnostní aspekty PSP, včetně dešifrování eboot, prx a savefile souborů, za šifrování adhoc a verifikaci idstorage.

Velké věci přicházejí na PSP!

secretkey.jpg

Je to zkopírovaný z psp.novinky.org

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

:lol: Vy by jste to psp pořád končili nebo mrtvili ale já vidím že hry vychází neustále (a i kdyby ne tak tu mám spoustu her na dohrátí nebo na cestách sledování filmů), takových konců už bylo.....hlavně tenkrát když vynalezli pandoru, to si všichni řikali jakej je to konec ale uběhly víc jak 3 roky a pořád to funguje.

Ohledně tématu - Co si pod tím představujete? Že HB vývojáři teď budou chrlit hry stejně kvalitní jako origo nebo co? :lol: Se mi zdá, že tu 80% lidí dělá jak tomu rozumí a skutek utek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tjn,ale jen sony se sere s piratama,xko,ip,nds apod vydelavaj pac nemysli na pitchoviny ale vytvary prakticky veci

edit. han3,ps2 je taky mrtvy ale taky neco vyjde

ja si myslim ze to bude jak na symbianu,'ocertifikatujes' hb a bude se tvarit jako podporovana

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde o to že "HB vývojáři budou chrlit hry stejně kvalitní jako origo". Jde o to že CFW bude i na 3000 a Go a tohle už žádný update nezpraví :)

Podle mě to podpoří HB scénu a to že přestanou vycházet hry (ale záleží jen na SONY jak se tomu postaví) mě niják nemrzí v poslední době tu byl jen GOW2 jinak nic :)

Už se těším na PSP2 a do něj také vkládám naděje do budoucna

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou tu zase chytrolini :D Proc by PSP melo byt mrtve? To uz tu jisti lidi rikaji par let.. Prijde mi, ze uz se to rika snad od vydani PSP :D Stejne jako s PS3, po vydani JB. Je PS3 mrtva? NE! Je Xko mrtve? NE! Proste kecy kecy kecy :D Naopak, Sony vydela par korun na prodeji kusu, pac ja ted uvazuju o koupi PSP Go i PS3 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anonymous jak ty to děláš. :lol: I přes to, že můj post na první straně má stejnou myšlenku jako ten tvůj a FxR mi oponoval.....najednou otočil, dal ti THX. Nemá to něco společnýho s tvým zabarvením nicku, už to na vás nějakou dobu sleduju. Nepociťuješ nějaký razantní zvýšení poděkování od doby co jsi mod? :lol: Jinak konečně normální názor.

Nejde o to že "HB vývojáři budou chrlit hry stejně kvalitní jako origo". Jde o to že CFW bude i na 3000 a Go a tohle už žádný update nezpraví :)

To jsme si říkali u pandory taky a jak rychle změnili desku. To ale nemění nic na tom co jsem napsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja vam pridam trochu statistiky. Od 6.12. do 12.12. 2010 sa v Japonsku predalo 158029 konzol PSP. Podla tohoto cisla je to najpredavanejsia konzola v Japnosku (predbehlo dokonca Nintendo DS). Z hier bola najpredavanjsia Monster Hunter Portable 3rd - 629541 kusov (za polroka). Co znamena ze PSP sa v Japonsku vedie najlepsie a minimalne tam nebude tak skoro mrtve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu