bubux Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ide rozbehať aj PSX hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Postřeh: verze pro 6.31 fachčí bez problému (zatím) i na 6.30 ;) potvrzuju ze i me to jede na 6.30 (s HENem to ukazuje 6.31) ptám se: budu muset po každém vypnutí PSP (ne totální vypnutí) znova nahazovat ten ISO loader přes Sukkiri, nebo to pojede rovnou z menu? po uspani ne, ale po uplnym vypnuti se to samozrejme vrati na puvodni fw ;] edit: Guilty Gear AC+ bezi krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoGurt Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tenhle HEN půjde i na FW 6.30 ?? Jo dobrý tak jak tady řekl předtím tak jsem pochopil , že to tedy půjde . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 koss,tohle nedelal tn ale tvurce patche tn hen a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_gt Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Zdravim kluci. mam problem s instalaci 6.35 pro . Postupoval jsem podle postupu na techto strankach http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010004 . Nesel mi stahnout Half Byte Loader R112 s prilozenych stranek tak sem si ho vygooglil a nasel jinde. Vse sem nakopiroval podle navodu. Bohuzel pri spusteni "Minna no sukkiri" se mi psp pouze restartuje, ale nic se nestane. Nevím kde delam chybu vse sem z opakoval jeste jednou a stale nic. PS: Moje PSP je 3004 gt soft 6.35 . Budu vdecnej za kazdou odpoved Tak uz mi to jede. Stahl jsem si vse znovu ze stranek psp-hacks. Otestovano na hre god of war a jede. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Poradˇte mi mám tenhle hen na 6.35 i s iso loadrem v rootu mám iso složku a do ní dám všechno co sem stáhnul (takken 6) ten byl v raru tak sem ho exnul dal do týhle složky a nefachčí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 další věc když něco stahuju na ulož to tak se mi to stáhne ve wmv nevíte co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 a HBL spouštíš přes ten golf nebo Minna no sukkiri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 přes minna sukkiri hbl nešli ze začátku všechny hb když jsem měl jen hbl loader předevčírem jsem dal hen 6.35 pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 a máš demo Minna no sukkiri v PSP/GAME exploit HBL v PSP/SAVE DATA HBL rev 112 Sukkiri na ROOTu a HEN 6.35 v /HBL/MENU/EBOOT.PBP (přepsaný původní soubor EBOOT.PBP) a úplně na konec PRO.. iso loader v PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 jj mám vše bše funguje jenom když si dám do složky iso nijakou hru tak se mi neoběví ve spuštěnym iso loadru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Potvrzuji fw 6.35 psp 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 jj mám vše bše funguje jenom když si dám do složky iso nijakou hru tak se mi neoběví ve spuštěnym iso loadru zložku iso maš urobenú na roote karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 jo mám teda jestli to je to když dám kartu do pc pak otevřít složku a hned potom je root ms ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ne, to je špatně. ROOT karty znamená čistě jen tu kartu, žádnou jinou složku. A na té kartě si vytvoříš složku ISO. Udělej to takto a mělo by ti to valit kámo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny97 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 help lidi kura už mi to nejde.. to mám jako stáhnout HEN pro 6.20 ?? nebo jak ? help pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iluke Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ne, to je špatně. ROOT karty znamená čistě jen tu kartu, žádnou jinou složku. A na té kartě si vytvoříš složku ISO. Udělej to takto a mělo by ti to valit kámo ;) já to takhle ale myslel mám to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ali99 Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Stáhni si TOHLE Hodil jsem to i do prvního postu k tutorialu. Než spustíš instalaci tak si z psp odstraň to co už tam máš(HEN,HBL...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 potřebuju pomoct už mám dlouho hen na 6.31 když spustim demo tak vše v pohodě a když zmáčknu O a držím R tak naběhne k half byte loaderu a pak se psp vypne dřív to psp nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.