Prachy Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Zdravím všechny čtenáře mého tématu, Jelikož se chci zdokonalovat v oboru IT a to hlavně okolo grafiky a tvorby webů,hledám nějakého spolupracovníka co by mě v oboru zaškolil :cheesygrin: Mám základní znalost grafiky mám grafické programy Adobe Photoshop (CS4,CS5) Umím tvořit s redakčním systémem a zvládnu něco lehčího v PHP. Hodně rychle se učím! Tak kdybyste mi dal někdo lekci grafiky nebo programování byl bych nadšenej :bash: . V budoucnu bychom mohly tvořit nějaké projekty apod... Až se zdokonalim na lepší úrovni.Pokud byste měly zájem o spolupráci tak odepište :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prachy Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Admini můžete locknout a dát do archivu.Spolupracovníci nalezeni :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts