Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS plus colection.


RaškaFilip

Recommended Posts

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o vysvětlení jak funguje psplus na PS5. Mám zaplacené členství na trial 14 dní( po té mám v plánu koupit roční na webu kde vyjde  98.25/měsíc. Co potřebuji osvětlit je funkce celého ps plus colection. Tento měsíc jsou zde hry jako god of war/ last of us remake/ Batman atd. Chci se zeptat jestli, když jsem si hry stáhl, nainstaloval a hraju o přístup k nim na konci měsíce přijdu a budu si je muset koupit pokud budu chtít hrát dál, nebo je mám již na pořád. Z překladu a podstaty to vypadá, že na konci měsíce o všechny hry přijdu a zbydou mi jen pokud je koupím. Ptal jsem se přátel kteří mají ps4 a ti mě právě v tomto udělali zmatek protože ps plus na ps4 jim prý dává 3 hry měsíčně na furt nebo jak to přesně říkali. Děkuji moc za odpovědi PS5 mám od středy a na hraní jsem se dostal až o víkendu předtím jsem měl naposledy xbox360 a tak mi to přijde celé nové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, sice jsem PS+ nikdy neměl, ale v poslední době o tom trochu uvažuju tak jsem si zjišťoval jak to je. Pokud se pletu, někdo mě jistě nadšeně opraví :D

To PS+ Collection je jako knihovna, je tam určité množství her, předpokládám že nastálo, ale možná se to i nějak mění. Dokud si platíš PS+, máš tám přístup stále. Problém tedy nastave pouze ve chvíli, kdy si ho přestaneš platit. Anebo pokud danou hru ze sbírky odstraní, pokud to vůbec budou dělat.

Dokud máš PS+, dostáváš každý měsíc pár her zdarma, 2-5 nebo tak něco. Obvykle 1-2 použitelné tituly a k tomu případně pár indie her. Ty zůstávají uložené na tvém PS účtu napořád, ovšem přístup k nim máš pouze v době, kdy máš PS+ aktivní (předplacené). Celkově to tedy funguje trochu jako ta knihovna, akorát je individuálně jen pro tebe, protože pokud daný měsíc nemáš PS+, hry se ti do tvého účtu nepřidají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ps+ collection je pouze pro ps5 a jsou tam nejúspěšnější hry z ps4. Přístup k ni budeš mít po dobu platnosti ps+.

Každý měsíc v rámci ps+ se ukážou nové hry. Když si hru aspoň přidáš do knihovny, můžeš jí po dobu platnosti ps+ kdykoliv hrát. Pokud si hru nepřidáš do knihovny tak s další nabídkou zmizí. Vyprší ti ps+ nemáš přístup ke hrám co jsi vzal v rámci ps+.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu