RaškaFilip Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o vysvětlení jak funguje psplus na PS5. Mám zaplacené členství na trial 14 dní( po té mám v plánu koupit roční na webu kde vyjde 98.25/měsíc. Co potřebuji osvětlit je funkce celého ps plus colection. Tento měsíc jsou zde hry jako god of war/ last of us remake/ Batman atd. Chci se zeptat jestli, když jsem si hry stáhl, nainstaloval a hraju o přístup k nim na konci měsíce přijdu a budu si je muset koupit pokud budu chtít hrát dál, nebo je mám již na pořád. Z překladu a podstaty to vypadá, že na konci měsíce o všechny hry přijdu a zbydou mi jen pokud je koupím. Ptal jsem se přátel kteří mají ps4 a ti mě právě v tomto udělali zmatek protože ps plus na ps4 jim prý dává 3 hry měsíčně na furt nebo jak to přesně říkali. Děkuji moc za odpovědi PS5 mám od středy a na hraní jsem se dostal až o víkendu předtím jsem měl naposledy xbox360 a tak mi to přijde celé nové. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renoise Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 Ahoj, sice jsem PS+ nikdy neměl, ale v poslední době o tom trochu uvažuju tak jsem si zjišťoval jak to je. Pokud se pletu, někdo mě jistě nadšeně opraví To PS+ Collection je jako knihovna, je tam určité množství her, předpokládám že nastálo, ale možná se to i nějak mění. Dokud si platíš PS+, máš tám přístup stále. Problém tedy nastave pouze ve chvíli, kdy si ho přestaneš platit. Anebo pokud danou hru ze sbírky odstraní, pokud to vůbec budou dělat. Dokud máš PS+, dostáváš každý měsíc pár her zdarma, 2-5 nebo tak něco. Obvykle 1-2 použitelné tituly a k tomu případně pár indie her. Ty zůstávají uložené na tvém PS účtu napořád, ovšem přístup k nim máš pouze v době, kdy máš PS+ aktivní (předplacené). Celkově to tedy funguje trochu jako ta knihovna, akorát je individuálně jen pro tebe, protože pokud daný měsíc nemáš PS+, hry se ti do tvého účtu nepřidají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaškaFilip Posted November 8, 2021 Author Report Share Posted November 8, 2021 Díky moc. Pokud se to tu 100% nepotvrdí tak sem dám v prosinci jak to dopadlo:) teď musim dohrát got of war a last of us remastred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spatty Posted November 8, 2021 Report Share Posted November 8, 2021 ps+ collection je pouze pro ps5 a jsou tam nejúspěšnější hry z ps4. Přístup k ni budeš mít po dobu platnosti ps+. Každý měsíc v rámci ps+ se ukážou nové hry. Když si hru aspoň přidáš do knihovny, můžeš jí po dobu platnosti ps+ kdykoliv hrát. Pokud si hru nepřidáš do knihovny tak s další nabídkou zmizí. Vyprší ti ps+ nemáš přístup ke hrám co jsi vzal v rámci ps+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts