DeSmond Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 mnoo u traileru je uvedeno: "Music video tribute to Mass Effect 3. Features content from the latest trailers, demos & first two games"takže nejspíše je to fanmade :) ale velice zdařilý. téma x360 jsem hledal pomocí vyhledávače, po asi 8mé stánce mě hledání přestalo bavit :D ale je to škoda, tahle hra si teda zaslouží více pozornosti, to zase jó Njn, musis hledat jen podle nazvu temat ;) Citovat
suchac500 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 vim ze je to na kompa.. ale Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2012 Co se týče traileru tak tam u mě jasně vede http://www.youtube.com/watch?v=mVWhWsgHzKM Citovat
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 Dead Island přece ;) Citovat
DeSmond Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 19, 2012 Dalsi hooodne povedeny trailer, ktery je cirou nahodou take na dalsi zombie akci :) Citovat
onefootman Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2013 (upraveno) Rád bych obnovil tohle zajímavý téma ,do kterýho poměrně dlouhou dobu již nikdo nenapsal.... Těch dobrých trailerů bylo od té doby mraky,dám sem ty,které mě osobně oslovily nejvíce. Zaklínač 2 JuwLlssbvDark Souls 2 ...a můj zamilovanej trailer na RDR (mimochodem myslim , že vyhrál i nějakou cenu) 3A ještě starší záležitost Far cry 2 kde se mi hodně líbila hudba Upraveno Duben 20, 2013 uživatelem onefootman Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.