DeSmond Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Jelikož se celkem ujalo téma nejlepší herní znělky, přicházím teď s tématem nejlepších herních videoklipů. Tady jsou ty co na me za poslední dobu zapůsobily nejvíc ať už provedením, nápadem a nebo třeba jen pekelně dobrým střihem. 1. (TOR)Na první místo určitě patří tento skvost na prichazejici mmorpg TOR Kdyz se tahle ukazka objevila poprve mnozi prohlasovali, ze presne takhle mela vypadat nova trilogie hvezdnych valek 2. (Mafia 2)Tohle bylo opravdu tesne. Myslel jsem si zep rvni trailer k mafii 2 uz nic neprekona, ale tesne pred vydanim jsme se dockaly tohohle dokonaleho skvostu se skvelou pisni od deana martina, skoda jen ze hra nedosahla podobnych kvalit 3. (MW2)Osobne moc rap nemusim, ale tenhle trailer ma proste koule jako zadny jiny a za to si zaslouzi 3. místo 4. (Ballad of Gay Tony)Skvely strih a poradna disko muziky (a ani te nejsem priznivce) i v rockstaru umi 5. http://www.youtube.com/watch?v=rCfA1g63c7M (Bioshock Infinite) (Bioshock)Tohle je vylozene remiza. Tezko rict co je lepsi, braskove totiz stavi na stejnem napadu a stihu plus krasne provedeni Specialni cena utechy za opravdu vtipny trailer :) http://www.eurogamer.cz/videos/bulletstorm-trailer-8 Vyhrazuji si pravo sam se sebou nesouhlasit, preci jen jsem to sesmolil na rychlo a dost mozna jsem zapomnel na nejake skvosty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Nejlepší trailer je podle mého Deliver Hope. Nejlepší trailer na nejlepší hru, to sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 To mi pripomnelo dalsi skvely trailer http://www.youtube.com/watch?v=gQJ0iri8kEk&feature=fvst Ten hudebni podkres je genialni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Only Xbox 360 hry ? páč jesi aji ostatní tak můj favorit je trailer na Heavy rain - prostě kdo shlídne ten trailer musí si tu hru hned zamilovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Only Xbox 360 hry ? páč jesi aji ostatní tak můj favorit je trailer na Heavy rain - prostě kdo shlídne ten trailer musí si tu hru hned zamilovat :D Ja tu hru miluju i bez nej :) Jeden z nejelpsich !hernich"zazitku za posledni leta, kazdopadne ta hudba....jak ve hre tak v traileru, husina jak blazen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Tenhle novy trailer na Dead Island me opravdu dostal a nejen me, ale i lidi po celem svete, vsude se o nem mluvi jako o zjeveni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ty vole to je úžasný trailer :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Taky se hned strasne zacalo hrotit zfilmovani, tohle muzu udelat "obycejny" trailer. Latka je tak vysoko, ze ji kluci z techlandu v samotne hre asi tezko prekonaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Nejlepší trailer je podle mého Deliver Hope. Nejlepší trailer na nejlepší hru, to sedí. Fakt super trailer. To mi pripomnelo dalsi skvely trailerhttp://www.youtube.com/watch?v=gQJ0iri8kEk&feature=fvst Ten hudebni podkres je genialni Tenhle trailer je přímo geniální ta hudba je něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 mě hodně zaujalo tohle i díky tomu songu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Taky se hned strasne zacalo hrotit zfilmovani, tohle muzu udelat "obycejny" trailer. Latka je tak vysoko, ze ji kluci z techlandu v samotne hre asi tezko prekonaji.... To je jasný no .... Ta hra může být ve finále taky úplná sračka :) ... Ale,co se týče propagace zabodovali :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To je jasný no .... Ta hra může být ve finále taky úplná sračka :) ... Ale,co se týče propagace zabodovali :). Akorat jim to ted bude podkopavat nohy... Kazdopadne trailer luxusni, zhlednuti povine, pro me mozna nejlepsi trailer co jsem videl nebo alespon nejlepsi zazitek z traileru (herniho samozrejme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Kdyz jsem si ted tak projizdel trailery na Skyrim, vzpomnel jsem si na tohle tema, protoze konkretne gameplay trailer Skyrimu, je jeden z vubec nejlepsich co jsem videl, ikdyz za jeho uzasnost muze pravdepodobne sila hudebniho main theme...........ten je proste kulervouci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Moje dva nejoblíbenější trailery, především kvůli hudbě Mass Effect 2 launch trailer Battlefield 2141 launch trailer Pak téměřjakýkoliv trailer na Battlefield s tim typickym main theme. Až na jednu vyjímku kde tadamtam-tadamtam vystřídal tadadada-tamtam-tamtam :D Battlefield: Bad Company 2 launch trailer A trailery na MGS jsou taky super za všechny jmenuju Metal Gear Solid 4 theatrical trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Heavy Rain a Dead Island oba trailery pecka! Jinak pro me ma peckove trailery Uncharted 3, ale je pravda, ze ten ma u me trosku protekci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Pridavam dalsi skvely trailer, konkretne trailer na Forzu 4, ktery ma skvely rychly strih a zase rve koule ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 není to sice trailer, ale cut scene... není to z xbox hry, ale ze starcraftu 2.. co ale je, je to, že je to na po*rání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Není GoW3? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Je, hned ve tretim prispevku....Dust to Dust tou dobou jeste nevysel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Zadny Deus? Timpadem pridam svoji troskou. Muj nej trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Mojí hvězdou je první teaser trailer k Portal 2. Každá vteřina mě dostává a hudební podkres mám od té doby jako vyzvánění mobilu :) Viděl jsem ho už aspoň 50x a pokaždý mi ještě přejede mráz po zádech, když se na začátku rozsvítí glados. Neříkám, že samostatně jako trailer je nějak úžasný, ale to co ho pro mě dělá šampionem je ta nostalgie na první díl, kterou vyvolává :) Jinak na gametrailers je teď TOP 100 nejlepších trailerů: http://www.gametrailers.com/top-100-trailers/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 moje srdcovka http://www.youtube.com/watch?v=Hjs7H_dCb4o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 a samozřejmě hra století :D neni to přímo trailer ale je to suprově udělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Jelikož jsem si ho tu ještě nevšiml, tak přikládám, co vede u mě už nějakou dobu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.