Misicka Odesláno Prosinec 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2021 Čaute. Mám takový problém. Nenabíjí se mi ps4 sluchátka platinum v režimu spánku. Když ps5 zapnu. Normálně se sluchátka nabíjí. Tudíž sluchátky a kabelem to není. Používám origo Sony kabel dodávány k ps4 pro. Kabel dodávány k ps5 má jinou koncovku. V nastavení ps5 to taky nebude. Mám nastaveno, že nabíjení v režimu spánku je vždy. Ovladač ps5 se normálně nabíjí v režimu spánku. USB funguje normálně. Měla jsem před nabíjením vložen bluetooth přijímač sluchátek. Žádný záseky zvuku. Nic takového. Teď v něm normálně nabíjím ovladač ps5 v režimu spánku. Zkoušela jsem USB i vzadu a také nic. S nabíjením sluchátek v režimu spánku u ps4 pro nebyl vůbec žádný problém. Nevíte, co by to mohlo být? Že by ps5 nepodporovala jiná zařízení v režimu spánku, než ps5 příslušenství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2021 Internety se množí informací, že někomu to jde jinému ne. našel ksem radu pripojit sluchatka kabelem, nechat je zaplá a pak prepnout do režimu spanku ps5. zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Leden 5, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2022 Nepomohlo to. Pořád se nenabíjí. Nabíjím to normálně ze zásuvky přes USB adaptér. Ale díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.