Alik61 Odesláno Leden 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2022 Zdravím, potřeboval bych poradit, jestli existuje redukce z "10 pin" na 20 pin. Jelikož nevím jak se nazývá koncovka přesně, tak to nevygooglim. Viz. fotky. Zda je to vůbec možné. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2022 Zkus svojí teorii trosku vyjasnit, co je ucelem a jake zarizeni pouzivas. Prima redukce nejspis nebude, ale s trochou pajeni by to jit mohlo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alik61 Odesláno Leden 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 Mám nový zdroj na starý originální xbox, jen u nového je jiná koncovka do základní desky. Tak přemýšlím, že by bylo nejjednodušší sehnat nějakou redukci, než měnit "koncovky". Nebo ji prostě odstřihnout a dát tam stejnou jako mám u starého zdroje. Jen jsem nikdy takhle "koncovky" neměnil. Zdroje jsou jinak úplně stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 není to moc rozumné něco ve zdroji pájet atd. riskovat zkrat nebo požár pro ušetřených pár korun. Spíš bych mrkl na bazary http://kobzahry.cz/prislusenstvi-xbox360/13951-xbox-360-100-127v-203-watt-power-supply-ac-adapter-xbox-bazar.html tady je za 2kila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 2, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 no, uplne nemyslim, ze to za ty 200 je ono:) ten 20ti pin vypada jako normalni pc zdroj , ten novej je nejspis nejaka jina revize a kdo vi zda to je srovnatelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alik61 Odesláno Leden 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 On je to zdroj od úplně prvního Xboxu, zdroje jsou úplně stejné. Jen má jinou koncovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alik61 Odesláno Leden 3, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 Přepájil jsem, ze starého a vše šlape jak má. Díky všem za pomoc. Prosím o uzamčení. mirai_trunks reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alik61
Zdravím,
potřeboval bych poradit, jestli existuje redukce z "10 pin" na 20 pin. Jelikož nevím jak se nazývá koncovka přesně, tak to nevygooglim. Viz. fotky. Zda je to vůbec možné.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts