Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 231
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravim hoši,mám problém,mám PSP 2004 deska TA-085v2 sw 6.00 a stáhnul jsem si update na 6.20,eboot hodil do GAMES/UPDATE a spustil v PSP.Zapne se to(melodie a animace při spuštění jakékoliv hry),vypne a když to zapnu,žádný efekt.Přes ofiko jsem to nezkoušel protože nevim,co je teď nejnovější fw a jestli na něm jdou ISO hry.Popřípadě mám stáhnout novější sw?Díky

Odesláno

rionsk jo mam tam 6.35 pro ale proszte mi to nejde me to napise memory leak pak se mi to vrati do psp a kdyz to spustim znovu tak se nacita hbl ani se neukaze a vypne se mi cele psp

ahaaaaaaaaaaaaaaa tj tos m i nemohl říct???ted sem se podival na youtube ja jak to tam dam napisem i to memory leak a vypne hra pak mam 6.35 pro a ja nemam znovu zapnout to demo ale uz rovnou iso loader a tam uz si spustim hru je to tak ze

:((((((( a ja furt poustel o demo a nevedel jsem co dal fnuk fnuk

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu