RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 @t3n a to je tam aj HBL? Alebo iba HEN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 ja to skusil znovu kopiroval ten eboot do hbl menu prepsal pak sem dal eboot v ty slozce do psp game sputil sem to demo nacitalo mi ten hbl pak cerna obrazovka vlevo uplne nahore warning memcard a pod tim 2 texty nestihl sem precist a vyplo se to demo a vratilo me to do psp vsecno sem 100% udelal podle navodu neni to tim ze mam psp 2000 ale vezi psp 6.31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 udelal sem to přes tu easy tez to nefakčí njnj mam smulu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 napise mi to memory leak v překladu unik paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 co tu spamujes!!?? neznas upravit prispevek? stim hbl to delas blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 vsak jo pustim tu hru modre kolecki ted tam nacita ten cerveny text a cerna obrazovka a napise memory leak jak to skusim podruhe tak se to sekne u tech textu a vypne se cele psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 RionSK:hej a kam ty dáváš tu hru ? potřeboval bych to podrobně popsat :D mám trochu slabší myšlení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 hra do slozky Iso vytvor si ji na pametovce skusim to jeste tak ze si psp updateuju na verzi 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 @paona ak ťa to vrátilo tak pozri si verziu FW a potom napíš čo tam máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 6.31 a stahl jsem 6.31 to updatuju na verzi 6.35 a pak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarek007 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Seš mach je to napsaný srozumitelně. Pařím na PSP GO 6,35 ISO hry :-) . Už jsem v to ani nedoufal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 hmmmmmmmm tak mi to nejde zase to same nvm co to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Zdravim hoši,mám problém,mám PSP 2004 deska TA-085v2 sw 6.00 a stáhnul jsem si update na 6.20,eboot hodil do GAMES/UPDATE a spustil v PSP.Zapne se to(melodie a animace při spuštění jakékoliv hry),vypne a když to zapnu,žádný efekt.Přes ofiko jsem to nezkoušel protože nevim,co je teď nejnovější fw a jestli na něm jdou ISO hry.Popřípadě mám stáhnout novější sw?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Ak máš fw 6.00 tak si daj iba update na 6.20 a tam máš podporu HEN tiež, a ešte k tomu môžeš downgradovať na 5.xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 já prostě nechápu, když už si dá někdo tu práci a dělá vlastní hbl packy atp.. proč to proboha rovnou nerozsložkuje jak to má být na kartě rozmístěný... Lidi zbytečně chybujou a je to zbytečně zdlouhavý a mě tím přidělávaj práci. Nechci být nevděčnej, ale když už to dělám, tak pořádně sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 To som len tak nahádzal do zipu pretože bol wololo.com preťažený a ľudia odtiaľ nemohli sťahovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 RionSK : Asi si nepochopil můj problém,já chci updatovat na 6.20,ale nejde mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 napise mi to memory leak v překladu unik paměti me to pise taky, nevim jestli je to spravne, ale kazdopadne mi to funguje. potom co to spadne se staci podivat do "system info" a mel bys tam mit 6.31/6.35 PRO. lidi ja nechapu co na tom delate spatne, vzdyt ten prvni prispevek v tomhle threadu to popisuje dost jasne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta450 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 msíš jeste stahnout hbl iso loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 zapnu hbl,tam je prometheus is loader a tam je hra ufc 2010 a ja dam X a zase se to vrati do hbl,nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 nešel by downgrade kdyš spustim recovery flasher (hellcat) mam fw 6.31 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 A jaký máš PSP vole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 zapnu hbl,tam je prometheus is loader a tam je hra ufc 2010 a ja dam X a zase se to vrati do hbl,nevíte co s tím ? A nemělo by se Prometheus nahodou spouštět z XMB ty opice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Můžete mi někdo poradit:?Nejde mi update z 6.00 na 6.20.Normálně to hodim do UPDATE a a pustim v PSP.Přehraje se melodie a animace(jako když spouštíte hru) a pak se PSP vypne a po zapnutí žádný efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 rionsk jo mam tam 6.35 pro ale proszte mi to nejde me to napise memory leak pak se mi to vrati do psp a kdyz to spustim znovu tak se nacita hbl ani se neukaze a vypne se mi cele psp ahaaaaaaaaaaaaaaa tj tos m i nemohl říct???ted sem se podival na youtube ja jak to tam dam napisem i to memory leak a vypne hra pak mam 6.35 pro a ja nemam znovu zapnout to demo ale uz rovnou iso loader a tam uz si spustim hru je to tak ze :((((((( a ja furt poustel o demo a nevedel jsem co dal fnuk fnuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.