matyas4416 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 aha tak jsem zjistil ze kamosovo PSP kteremu to delam ma FW 6.37 uz se neobtezujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedZero Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Pokuušim se provest na PSP fw 6.35, ale hned po provadění prvního kroku mam jen černou obrazovku ale psp nic nedělá .. reaguje až na tlačitko power kdy se vypne a musim znovu zapnout. Zkoušel jsme i ten rychlonavod, ale take nic.. diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daanik Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 RedZero > skus jít do Settings>System Settings>Restore Default Settings mě to vždycky pomáhá jak se mi vypne PSP u aktivaci HENu ... poté co dáš nastavení do Defaultu aktivuj HBL a poté Hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 JJ je to tak , mě to taky pomáhá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ianhass Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Prosím o radu starší hry z PSX (třeba diablo, duke nukem atd. ) na PSP 3004 version 6,35 jdou nějak rozchodit? Nedaří se mi to . Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minonka0800 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Díki, všetko fakčí :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusaq Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 už jsem našel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.